[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
咁樓豬po嘅係咩嚟
今年個數冇先例
好難估
https://www.investors.com/news/trump-vs-biden-poll-race-tightens-like-2016-ibd-tipp-2020-presidential-poll/

- 最新民調只差3%,拜登創下新低

- 拜登支持者40%已投票,侵得14%,唔知有冇理解錯

- 38%認為侵會贏,37%拜登會贏

- 50%認為鄰居會投侵,34%投拜登
鄉村地區74%認為鄰居投侵

btw 侵輸硬
點解標題同啲figure唔match既
係不足3%
Meanwhile, Donald Trump is now having a much easier time corralling Republicans than Biden is having in nailing down Democratic votes. Biden leads 90%-7% among Democrats. Trump leads 94%-4% among Republicans.
呢個己經足夠贏
係,我都真係唔識睇
得3%差距夠贏
俾人口多既加洲紐約州人口多拉高支持度
反正呢兩個左膠洲都一定輸
呢間民調係16年,兩間預測侵贏既其中一間,呢幾個月由侵中招-8% 追到而家-3%,不過都係侵輸
左膠州究竟係如何鍊成的
所以一直都係睇關鍵搖擺州就得啦
加州9成又點
critical race theory?
拜燈~啪啪啪 拜燈~啪啪啪
吾燈必勝,長命百歲,身體健康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞