[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
佛州個問題唔係數字上輸咗會人票<270
而係佛州相對冇咁艱難
佢都輸的話,其他
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-54661138
詹妮弗(Jenniffer),今年30多歲,來美十多年。人在加州的詹妮弗說,她的立場改變是因為,她看到稅金沒有被妥善利用,嚴重影響納稅人的權益。她批評政府有許多官僚階層,他們有權限選擇要幫助什麼族群,是等於間接買票。「對我們這些熱愛美國的合法新移民來說,十分不公平,也對美國本身十分不利。如果你看委內瑞拉的情況就可以明白我在說什麼。」她補充說。

林先生認為,當年奧巴馬加上拜登還有國務卿凱瑞(John Kerry)當政的歷史凸顯民主黨的左傾路線,如果拜登當選對於美國危害甚大,「放著美國農工弱勢不管,卻對非法移民大開方便之門,增加免費健保教育等,都是對守法守分者的懲罰」,他說。
尋晚上任
6:3 了
Trump老婆今日會去賓州拉票,希望可以拉多d女性選民支持
我當5:4 , 賓洲單野之前4:4 ,果和法官(bush 建議)(上任前有性醜聞)
賓洲好緊要,邊個捉得住就贏
幾點開始?
想聽佢講野技巧
香港時間凌晨3點
同兩星期前比,原本投比其他同undecided嘅人多數改投Trump

https://twitter.com/robertcahaly/status/1316000421085933568?s=21
Arizona>>Wisconsin>>Minnesota>>Michigan>>Illinois

Illinos有咩可能
但我覺得Minnesota容易過Michigan
我覺得AZ>MI>WI>MN
Illinos冇可能la,拎左肯定PA勝
太夜...
佛州暫時睇無賓州咁危
雖然賓州又黎BLM 暴動+之前拜登失言
但本身川普之前賓州失唔少分
不過睇到拜登團隊好似話出番黎
睇黎ONLINE 叫人唔太掂
民意開始歸位
人地逐個county逐個county打去R人
個動員力嘅差距
睇黎唔掂
有腦都知唔work啦
選舉既結果會嚇大家一跳
倒數八日
不過賓州差成80幾萬票(啱啱上左去禁計算機計)
個差距都幾大下
雖然見到佢得郵寄早投影響個差距
賓州條數好似冇分票
呢段係咪今日 ? 

Joe Biden Calls Sen. Harris’ Husband, Doug Emhoff, “Kamala’s Wife”
https://www.youtube.com/watch?v=bnoSYvoUzfw
又係仆街民主黨蝗蟲
係藍州過活唔到,就去紅州搞人,投返dem
屌你老母
夠鐘起身食藥啦登登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞