[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
費城民主黨支持者通宵搶嘢精彩片段
https://lih.kg/2261288

請問左膠點睇民主黨重鎮又嚟burn loot murder?
This is just simple scenario study. This is widely used in computing. Fir example, Quicken, a financial planners have offfererd this feature for almost 20 years.

You just change the numbers by hand and then run the program to see what happens.
佢始終相信polls趨勢係會反映真實結果
唯有等11月揭盅
佢d 英文同思維令我諗起烏大龜

有親切感
希望連登是對,上twitter,好多賓州居民話掛trump的人好少,biden仲多
烏大龜係咩
上面條友成日拉風向
加書面語又是又對,之前又看
香港人咁打字?

雖然...
我都覺賓州唔係冇輸嘅可能
賓州居民撐拜登?
邊個講
咁實有嘅
咁一定有人撐拜登,同時有人撐侵侵啦
一個會員
佢好出名
google search 下
記住唔好search 相
https://mobile.twitter.com/KMCRadio/status/1321540916935446529

到時候睇下呢條友今次表現如何
佢分享了"聲稱"up to date internal polls
拜燈話ban fracking 都仲支持嘅,抵輸啦
今次應該重點係五湖區MN,WI,MI,PA,OH
Trump贏到三個就應該贏
有機5個拎哂
調轉左dem同gop?
原來係dem狗黎
乜都睇唔到
唔撚明做咩要用英文
用返中文ok ?
又唔係英文特別好...
首先要贏曬 TX GA FL NC OH IA
然後 MN WI MI PA AZ 五個州要贏2-3個先夠
估唔到Kayne West都有3.3%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞