[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
有樣好奇怪,如果選情會落後/咬到好緊

點解pompeo 近呢兩個月不斷飛,好似贏硬咁為下一屆做準備

其實係咪一早計曬數會贏
#RealClearPolitics national polling average with 4 days left to go in presidential elections (final results):

2004: Bush +2.6 (Bush +2.4)
2008: Obama +6.5 (Obama +7.3)
2012: Obama +0.1 (Obama +3.9)
2016: Clinton +1.6 (Clinton +2.1)
2020: Biden +7.4 ( )

總票數,拜登訓係度贏
我都暗啞底有呢種感覺
我覺得係有哂準備
俾佢上都告到佢仆街
我將 no party 既撈左入去計埋

應該咁講,睇 no party pattern 我覺得 vote in 同 mail in 走勢差唔多 (用每一百人佔比計),所以幾有信心個比率應該係同兩黨比對差唔多
無黨派仲有四十二萬未回郵,1.71m vote in not shown up yet

我個 assumption 係將淨低未回郵同未真身投既人做比例

預計總投票率73%,10.323m

6000?
Today?
應該係兩手準備
Win 左就梗係無野

但如果有咩事,都可以透過國際社會焗China Joe 政府行動,盡量捱到下次大選

其實Trump政府應該一早係做緊準備,
e.g. 推保守派大法官,撐美國警察 (估到BLM不成氣候)
Brother 睇睇呢張,你可能會明多啲個走勢
應該早一日
牛仔們出動防止德州變藍
鬼叫佢搞blm
越黎越多2a撚
https://twitter.com/timmurtaugh/status/1322149544159830016?s=21

點解拜燈要去明尼蘇達,侵唔駛去德州
點解釋都得
佈定雷(如果換黨)
打穩椿(如果唔換)
咁順景?
MN上堅都係爭42728票
勁撚過08奧巴馬
*上屆
話時話NH上屆得票侵只係少希嬸1419票
NV: 26434
冇太深入睇
睇落好好景
報大數能力似足大陸
但點都feel唔到牙登有08黑馬嗰種旋風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞