[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
我反而想知
有人話郵寄投咗可以再去改
其實係點改?
因為未拆嚟點票佢直接搵返你張郵寄選票嚟銷毀叫你即時再投?
咁就最理想啦
反正都係鬥搖擺州嘅啫
無開到票,大選當日11月3日(星期二)先會一齊開,因為平日係冇可能億幾人一日投晒,所以一直都可以提早投票。

所以有咩黑材料好快d 爆,唔係投咗冇彎轉
記得係如果有重複 以最後11月3號個印仔作實
咁冇開票做乜咁快話 民主黨領先緊
但本身張票係有得識認邊個人㗎?
如果唔係扱咗印仔都唔知取代邊一張
上網睇睇先
應該係講緊民主黨人投返嚟嘅票數量較多
但唔係必然投返自己黨候選人
屌 美國政治po都相認
佢點知d票 來自民主 / 共和 / 綠黨 / dllm黨
Dem vote-by mail return領先接近50萬, 但Dem嘅郵寄票已經見底, Rep就仲有20萬未寄, 親身投票就Rep領先少少

https://countyballotfiles.floridados.gov/VoteByMailEarlyVotingReports/PublicStats
呢個係揀個郵寄選擇但未投?
如果投咗可以點改
驚GOP 啲人唔寄郵寄票返去同埋唔投
同埋no party affiliation嘅人投票意向更難捉
正解
川普絕對有機會贏
同埋岩岩有個A級民調出左黎
佛州拜登49 : 川普48
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞