[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
德州Dem唔係已經收咗喇咩
我冇眼花呀嘛
Palm beach Trump居然贏緊
Miami差10,000票以內
但係而家一個hunter就幫你打沉哂
牙Joe好似出返嚟
係呀
你睇緊in person only

你要click button
上屆28%, 呢屆IBD/TIPP話34%
可能之前太有信心覺得瞓喺度贏
而家要出返 d力
唔係呀,呀 little mike 又放錢落德州做廣告
德州輸冇得玩
原來仲有一個 rally
是否痴鳩線
聞屎黨輸咗又繼續由加州輸入移民
到底上次閪婆羸10%以內嗰啲會唔會輸呢
New Hampshire, 0.37% – 4
Minnesota, 1.52% – 10
Nevada, 2.42% – 6
Maine, 2.96% – 2
Colorado, 4.91% – 9
Virginia, 5.32% – 13
New Mexico, 8.21% – 5
屌 真係咁樂觀咩
😞會唔會有造票情況,或扔對家票
有好多rural dem會投trump,
但同時有好多suburb gop會投biden,
所以講左九萬幾次睇party registration係好唔準
仲明天?
年輕人投票率隨時低過上屆
Biden: How dare you
點解suburb gop會投biden?
唔係更加投trump咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞