[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
有打格都係兒童色情,唔出得街
依家似係無任何一個指控有實質證據可以一下KO,
所以不斷咁轉個narrative,
一時話講大話,
一時話利益衝突,
一時話同中國勾結,
一時話孌童虐童,
一時話洗黑錢,
老實講, 是旦一單有確實證據拜登都唔使選,
到依家仲係停係口講口賠,
成件事就好fishy
講大話係佢話冇見過 Bruisma adviser
冇迫人炒 AG

同中國勾結利益輸送洗黑錢呢三樣一環扣一環 唔洗黑錢點找數呀師傅,唔俾利益人又點同人勾結呀
戀童我冇興趣,係你不斷要人出相,呢樣可以 spin 到佢個仔私德仲要自己俾人拉埋

證據同成個關係圖都出晒黎,佢地咁理直氣壯既,使咩最後關頭要收埋自己,出黎大大聲講全部假咪得囉
太多錯字我年紀大啦
其實Rust Belt人口好似不嬲跌緊,一來製造業萎宿縮緊,二來冬天好凍。
希望畀多4年侵侵搞好佢
連唔到任咁點? 博多d人憎佢?
亂黎只會比呢主黨彈劾,大佬一間係贏左大選但萬一參眾都比民主黨拎到手trump咪仆街?

trump成日踩界都好,都有條界係到
其實走得最快都係較有錢既blue票,rust belt就會變得越黎越red
2016 美國好似係 5x% 投票率,依家投左 3x% 反應個勢係 trump 不利,好心拿拿爆晒 d email 出黎,再遲救唔返。
https://www.yapms.com/app/?t=USA_2024_projection

大家想嘅話可以click入去玩下
高投票率本身唔一定係對侵不利
如果純人票數上
贏晒啲紅州加swing states輸賓州係夠做嘅
佛州唔係大機過賓州咩
我都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞