[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
Dem early voting 佔三分二
Rep七成election day投票
可能唔係講緊佛州掛
根本就你只睇上次trump贏的州份
佛州贏的話
賓州重要玩禁油
贏七成
做咗啲咩
佛州數據,Dem 2/3都見唔到
民主黨建議mail
260萬vs183萬登記
係好正常
上屆總early vote係
260萬對250萬
咁你mail in就冇得再親身投架啦
mail in計左咁多日
你見到收到越來越少
但walk in重有10日
今日就追左成三萬
好多站要兩粒鐘
反cup有咩奇
最重要今年共和黨比民主黨多左20萬登記
75%就有15萬
不過將今屆跟上屆同期相比
當上面黨籍背景冇大誤差
似乎Hilary > Biden
今屆early voting 領先優勢畀上次仲少
Vote Trump 2020
有冇賓州數據,我一次計埋
今晚用每一百人去計
好似未有walk in
賓州未開放walk in啊
州長話人綁架傴
實際上阻擋佢入會場咁上下
蕭生: FloriDOR
FBI 個下咁大聲出黎好似破左大案 點算

不過個條女都係仆街,叫侵唔準黎 rally 但 Dem 就 ok
咩唔嬲?
你想講不嬲?
DEM一向雙標兼有權用突自己用“8645”就得
NC Early Vote and VBM Update

282,067 ballots cast (32,809 VBM and 249,258 in person)

GOP 691,174 (28.4% vs 27.4% prior day)
Dem 1,038,752 (42.6% vs 43.7% prior day)
UNA 698,179 (28.6% vs 28.4% prior day)

GOP won the total vote yesterday 98,954 to 96,826.

上年係130對99
差31
依家103.8對69.1
差34.7
近啦雖然nc
應該點解讀?
都話係搖擺州呀嘛
係dem自欺欺人啫,連Obama 對Romney 都輸
North Carolina Voter Registration D-R Gap:

2008 Dem edge over Rep: 864,253
Result: Obama won by 14,177

2012 D edge: 818,443
Result: Romney won: 92,004

2016 D edge: 646,246
Result: Trump won: 173,315

2020 (10/17): D edge: 399,214

--Repubs closed 2016 D-R gap by 247,032
都唔知點輸
依家要睇PA,MI同WI啫,要食糊三個起碼拎一個理論OH,IA同GA都穩如果三個都拎唔到就危,所以今屆trump 專登係NH同NV買定保險
只拎WI應該唔夠270
pa mi好大機會
今日comfirm ban油
D人屌撚到七彩
送禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞