[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
多得病毒
睇內文都唔完全係,2019開始已經...
其實有升 只係2020嘔突
DailyMail個breaking news 話sleepy job must win Pennsylvania

NEW POLL WHAT POLL
岩先trump係咁話fake polls
今日啲媒體既 post 好 desperate
邊方面desperate?
成個區域要劈掉重練
但話好差又唔係,失業率都係比其他州高 1%-2%
因為上屆本身只係贏好少
不過希望WI MI PA 是但報到一個
贏到NV/NH
已經夠做
話搖擺州我登大勝,謝得票
可能要遮佢唔再出黎呢樣野
吹到咁大 有啲似當年杜威
其實要短時間扭轉係好難,加上上任到依家一直被人搞好在biden講ban fossil fuel ,如果唔係三州都難打
trump 其實呢4年淨係專打農業而忽略工業係有D責任既,但始終覺得rust belt 轉型先係最終出路
Wisconsin唔係有農業架咩
佛羅里達 (民主黨既領先優勢將跌穿33萬)
65.56% of 2016 total turnout
93.47% of 2016 EV turnout
D-R gap (raw): 333122 (民主黨既領先優勢將跌穿33萬)

2016 EV D-R ratio: 39.80% D - 38.34% R, Gap:1.46%
2020 EV D-R ratio:42.18% D - 36.78% R, Gap: 5.39%
3.93% Advantage Biden (Goal: <8 Biden)
優勢縮到得返3.93%
佛州冇咁擔心
擔心 Rust belt
都係
賓州其他counties幾時有EV RESULTS
民主黨內部似係有啲野
言行唔match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞