[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
訓喺度都贏》拜登至選舉日 不會再有親身拉票 不會再有記者答問
https://lih.kg/2258219
ME佢都係預拎一個咋

兒登一早就拿下賓周
輸了
我稍為用IBD/TIPP poll 來計算,Trump有可能落後46萬票
當然情況仍有變,這屆如果有80%登記選民投票率,那麼還有500萬票未投

TRUMP BIDEN
GOP 91.00% 5.00%
DEM 5.00% 94.50%
IND 43.00% 49.00%
FROM latest IBD/TIPP poll

DEM 2536458
GOP 2181245
IND 1173994

TRUMP 2616573
BIDEN 3081272
DIFF -464699

BTW我想要20, 21, 22, 23 的投票數字,唔該
屋企人投晒biden
我係香港所以都唔知咩事
肥賓巴打

GOP 91.00% 5.00%
DEM 5.00% 94.50%
IND 43.00% 49.00%
呢個數實錯
不過你可以照計
咁其實,你附近的人,是否投曬biden?
我要埋冇報party 個數,我要總投票數
穩陣啲好,我攞全國數字嚟套落FL到
我相信大多數係,起碼我識果d都係
個個認為Trump個武肺整到個economy差,racist
不過其實Florida上次嬴到我有d出奇,
至少obama係連嬴兩屆
你用比上屆嚴格超多的數字
上兩屆投咩先
Using imperfect data to make predictions just like buying lotto from newsagent
我要總投票數
右邊加晒
obama果年冇投,上次投左hillary,因為果陣對trump仲係好skeptical
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞