[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
咩意思?
超過100%?
中間選民在厭惡(Trump) 與 害怕(Joe Biden corruption) 拉扯,因為恐懼有積極作用會刺激大腦杏仁核以PKC-8的蛋白質進行傳遞(Trump團隊用故事形式去描述Joe 加強咗恐懼) 所以中間一般選民會投票的是較恐懼者多

唔知我解釋得清唔清楚
民主黨虛有其名『民主』兩字誤導了很多美國人
共和黨的『共和』2字令人誤以為與支那人民共和國是一伙
其實相反,民主黨一向媚共,共和黨是反共,兩黨南轅北轍
正常發揮
俾人 chok 兩下就會番去 virus
同埋中段佢自己都唔知自己講咩,就又係俄羅斯
之前選舉有啲 county 發現票數多過登記人數
幽靈人物定地獄使者?
唔一定既 兩邊都有人渣
Uncle Joe由而家到選舉日唔再親身拉票唔再接受訪問??
係咪真係批中,唔拉票自然地敗選換唔俾人拉
唔信真係瞓喺度都贏到唔使拉票呢個地步
前幾日我咁諗俾人笑鳩我邊有可能

我話政治枱底交易,輸選舉換滅黨呢單 deal 唔錯,成個 deep state 俾人起底先大獲
我地堆閃卡冇著落
有睇賭聖應該明
GOP 俾半隻底牌 Dem 睇

Dem 就話

不過要睇下有冇喪標出場
佢唔拉票其實先係拉緊票
佢出黎講野=倒米
難以想像民主黨人跟著會有幾憎大陸
不過牙Joe唔出嚟鳩up
減少失言機會
可能仲有益
支那今日開五中全會
認真講,啲人因為郭文貴班農就 discredit 晒人地其實好戇鳩
佢地啲料有真有假但個個就只係拎住范冰冰講

我信真係有反習派拎料出黎,你要知拜登加習總一合作,個班友既身家就算係海外都一定 GG,叫登仔簽個 executive order 去捉貪官,話呢班友反人類罪行充公就得, 而家唔反撲真係死得
唔少人會覺得冇heart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞