[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
啲人走去整藍德州
即係民主黨大勝?
然後啲仆街將啲退休基金射曬落中國市場度
變咗佢哋用金錢角度計都唔可以反中
唔知呢

當年又係好多 unrest / riot
結果 Nixon 險勝
之前有個出名打手最鐘意攻擊佢極右民粹
民粹可以話係嘅 極右就真係見唔到喇
尼克遜嗰屆喎
雖然話啲主流左媒唔報,但大數據睇拜登單嘢嘅流量其實好高,當然睇完八卦完對轉化成選票有啲咩影響就唔知嘅
#NEW Arizona Poll:

Biden 48% (+4)
Trump 44%

@GravisMarketing (LV, 10/26-28)
真咩?
呢幾個country聽日應該就filp到

Franklin 44.59%:42.48% +2.11%
Hamilton 45.90%:45.10% +0.8%
Seminole 39.17%:37.51% +1.66%
Polk 40.19%:38.90% +1.29%
*county
我問咗啲美國親戚反而都係覺得trump贏
那怕佢哋唔係咁想去投票都好
追擊師
所以完全唔明囉,自已個州含曬撚,攪鳩第二個州
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞