[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
跌得唔夠快,最好一日萬七左右會好啲
等大數
有暗湧

笑死
成份野都係 base on 啲 poll
其他野都寫
最不恥係 bloomberg 講財經但中間講 unemployment 既野唔出數字,真係俾個叻佢
個粉紅牌 Come on man
可惜唔知邊個洲
我都信
因為放咁多野出黎已經證明侵手中係的確有呢啲野
只係twitter同Facebook依家自己自爆囉
痴線點解唔得
唔開pa名以為港共添
星期日好多票站唔開
睇係乜地盤
試過喺washing post同Bloomberg twitter度用#chinajoebiden tweet
2,3 like但十幾件左膠反咬
too early to call
佢地會用咩理由咬你?
除左「唔投拜登唔通你想投比川普?」我諗唔到第二個😪
吹到 lead 7-10%
冇黎精神 又悶
同香港藍絲一L樣
話我收錢寫comment
有好多野係枱底,唔告就真係可以唔告,佢拖慢版就得

都話左侵侵好似星仔俾左半隻底牌大傻睇,大傻話好好好,投降輸一半

點知 twitter facebook 同班左膠做左喪標,話老西都要睇底牌咩

單野一開始唔禁人講就唔會變到家下咁,佢地玩左咁耐呢下先脫腳真係估唔撚到,如果登選輸呢班友就有份做謝四回傳了
應該唔係
睇英文係真人
反而有時去Solomon Yue度tweet佢team人真係有睇同會like
Crooked America

連任後要逐個方面清
點解敗登唔係藍色?
敗登着綠衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞