[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
聽返,呢個gay
佢段嘢都幾感動幾激昂
係時間整EXCEL 喇
不過就算FL, AZ, NC穩
如果賓州被砍,都仲要保到WI/MI
或者贏到其他新嘅州
FL
https://joeisdone.github.io/florida/
NC
https://joeisdone.github.io/northcarolina/
製圖者表示會再檢查NC數字,表示差距好像只有285k
[url]https://twitter.com/DataRepublican/status/1321809562920382467
[/url]

BTW 嗡英文果位請知難而退,我個人而言唔希望見到有口話人冇口話自己嘅人
佢換緊褲 畀多少少時間佢洗埋地下
Triggered
Btw 今日晏左 update
python 有條 code 讀唔到好撚火
等等出
慢慢,最緊要準確
冇政黨取向部不如今次做埋43:55, 除左35:65
多左人選舉日前投票,去到選舉日,Trump 無料到了
敗登: 球證、旁證、足協、足總、足委,全部都係我嘅人,你點同我打呀?
講緊RBG可以喺奧巴馬個時退,你講乜
個到真係好核突,不過今次有位派(冇可能係講個兩個), Sanders 都有出來拉票
手機同電腦都可以用手寫輸入,唔好比自己多一個point比人針對
My computers do not have mic.
I have blocked Google.
I use computer very careful. I have blocked Google, Facebook etc.
My mobile phone does not have Internet.
I have no Chinese input device for my computer. I come to LIHKG last year because of the anti-government protests.
I do not visit any Hong Kong websites until last year and I have no longer write Chinese for years.
樓豬另一個膠po入面啲人好低質
好好笑 一鳩野釣晒d登粉出黎
望住d登粉川黑 睇到眼都突撚埋
好多唔知係5毛定黑心左膠(更仆街)
成日話一般美國人唔在意中國滲透亦唔著緊抗共
當然比起本土 外國威脅可能唔係第一重要
但唔係最重要唔代表唔重要
大數據嚟計對中共威脅相關嘅流量其實都好高
Cap左另一位巴打comment

New: Biden has a narrow lead among Florida Latinos, according to a Telemundo poll out today.

Biden leads Trump among Latinos in the battleground state by just 48-43%. In 2016 exit polls, Clinton beat Trump 62-35% w/FL Latinos.

https://twitter.com/sabrod123/status/1321780670847422466
多古巴裔
班撚屌左膠又想搞社會主義
牙登都同中共痴咁埋
古巴裔聯想到共產同社會主義都走得頭先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞