[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
我捐5000美金
再睇返sleepy Joe
就算影響都係頭一兩浸啫,好多人去德州之後都接受gop個套轉紅啦
Hillary had a 310,000 vote lead after EV,

Anywhere you find this data??
NH啦,NV機會唔細架
講咁多 咪又係要睇賓州
賓州一輸 成場選戰就唔需要再睇
內華達既你有可能真係要影
我本身都驚
好在mail in request一樣
平均dem request 5x%
gop request 3x%
dem熱情唔高
就安心D
我都
作為中国人 睇住阿joe變成咁 心很痛
係拜登輸就唔洗睇,trump 係MI ,WI 同PA是旦贏一個都夠,大前提要保住最易flip既AZ
我揾唔到
係tg d人講
其實overall選情好似越嚟越對trump樂觀? 袁爸真係冇燈?
拜登屢又失言:我們有舞弊組織
https://lihkg.com/thread/2257869/page/1
所以話美國係on膠,唔係講緊做假投票,係代人投票;即係例如屋企五人,有三人一向唔投,你攞咗資料(同意代不同意下),代佢投票
拜登:唔支持我嘅賓州人都係Chumps
https://lih.kg/2257764
現場氣氛一定仲正, 得侵先可以將政治演講變到楝篤笑咁完全唔會覺得沉悶

睇番youtube有啲係rally撐侵嘅人嘅訪問, 好多人都話佢地見到支持者對侵嘅狂熱情支持係自列根以嚟從未見過, 比起4年前亦有過之而無不及, 如果嘅候選人會選輸個10日有9日唔見人嘅對手只可以講美國抵俾中國爬頭
屌!個數字係提早投票嘅人,而登記選民時講明係民主黨,講明係共和黨同其他冇政黨背景嘅人嘅分類。民主黨人多過共和黨只係代表民主黨多人選擇提早投票。但每人得一張票,你早投左咪到正日冇得投囉。
我一直都係咁講你驚訝d乜
NV 佢出咁多力老西都唔搏啦
AZ 真係一個謎
有 Wendy's 背後開槍事件但又燒到咩
州長又係紅,唔知啲人點睇
開心大發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞