[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
其實有講過
用過往既取向同數字統計去估動員無民主黨咁多
因為early vote 係民主黨個邊支持者傾向比較多
同埋存在隱性票,姐係同民調不同,比率上高左好多
加上trump今次共和黨鐵票率比2016高左2成,由7成變9成
同埋應該吸到唔少新既票源,例如黑人,支持率由8%變16%
所以暫時睇應該仲有票,再加上有人提過,而家好多票都係城市票
要睇下未來鄉村票爆唔爆到預期情況
佢有佢地盤
呢度係燈粉數據台
FL lead 雖然由四十七萬跌到廿五萬,我燈一樣嬴硬
但其實都咁多人投左票
如果要追到係咪投票率有8成9成先搞得掂
瞓唔著
是否痴撚線,凍到咁都咁多人

其實唔係話咩
佢既民調已經準左理論係唔明
已經講左有不同因素令民調唔準
但又無咩實則野反駁
所以算了
你預兩邊都多人
所以係睇下大家既支持者升幅有幾多
個gap去到247896

共和黨一日追超過5萬

https://joeisdone.github.io/florida/
講一個預測啦

1.....就算最後全美投票結果
係民主黨獲勝,浸都會出招
會係最高法院宣佈郵寄
選票有問題唔計,
重係有晒証明有人作幣。

2....全國拉人封艇大清算
係軍方,警察,情報機關支持下
浸唔會服從咩2黨共識,接受結果
佢會企硬搞大同對家玩鋪大
同所謂deep state 2黨利益集團
傳媒,社交媒體開火
make a lot of sense
民主黨係咁由加州搬啲左膠去德州
仲有好多IT公司近年都搬咗過去
污染晒
岩岩睇電視
有個嘉賓話
If you pick biden, its better walk down the cemetery and get someone
乜侵侵放咗地址喺Florida
咁對佢都有利,話晒咁大個swing
所以咪唔明囉,走咗佬重投民主黨
班墨仔同古巴人係咁愛共產就死返去啦
主要係想民主黨放寬移民同特赦非法入境者
鬼佬蝗
燈撚死拜登
仲有左膠日日去鬧Trump supporters
全部助攻
得1%? 啱啱先開始 in-person投得?
用左四年去寫衰一個人
如果個條友都仲嬴到,咁代表佢地同社會同時代脫左節,公信力跌到零
所以佢地都係同一主軸,呢條友做左四年仆街野,輸10% 十分正常
如果唔係佢地完唔到個故仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞