[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
係冇想像中咁樂觀
定係加洲紐約個d大炒?
Mark低左所有話川普係亞利桑納 佛羅里達同德州既民調公司
CA NY IL WA OR
五大deep blue states
NC上屆-310,000
最終贏180,000
依家好270,000
俾D片頭你,呢個人就話如果你係拜登睇到internal poll,given而家係搖擺州既campaign活動係非常少,點解?
不外乎都係你贏硬唔使做,你輸硬唔想做,或者拜登太老負荷唔到。

但係佢又唔係cut到0,仲要無端端仲要走去D偏紅州好似Georgia搞咩?
咁就一係大勝一係大敗,所以走去打senate race。
我睇返拜登近期去既州都係senate比較toss up既地方,真係似幫手打緊senate。
聽埋繼續講
北卡羅萊納州
搵唔到有county detail的page
Joeisdone個個算唔算

我好想知呢個到底真定假
睇佢佛州d數據又真係準
搖擺州贏到開巷想攻埋淺紅州
party係估
因為根本冇登記
你睇埋最下嗰行字係modelled定publicly available
咁佢係點估計出黎
呢個數據點先返黎到底
等好耐 而家晚晚都睇
雖然係有陰謀論成份
但拜登既動作係膠
前期俾人問到潛水
到而家出黎要拉票
去一d 百思不得其解既地方拉票

其實我望trump可以搶到上屆拎唔到州份去做cool荀位
賓州咩數據都無,好難推演結果去定策略
數據就係民主黨贏緊60趴
我真係唔信佢地internal真poll會係咁
而家如果真係完全信選舉poll既話,GOP會輸總統 Senate同House,跟住D咩加稅啊pack the court就會一齊黎埋,佢就問,咁唔好睇選舉poll,美國人真係似準備好接受加稅接受pack the court之類民主黨一當選就會黎既野?唔似,美國人係反對呢堆野多。

跟住佢就話D人應該真係吹自己投拜登同投民主黨,所以搞到D poll輸咁多。

跟住屌柒拜登話侵侵hilter ,label trump supporters as nazi,he takes it personal,fuck you Joe Biden
一定有其中一邊慘敗

果d民調一係侵真係輸晒比拜登
一係民調全都9作然後成個dem+左派「精英」連自已都呃埋,似舊年區選咁中共深信自已大勝
我都覺MN GOP有機,所以Dem要去保
習總上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞