[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
Texas trump sure win
不過我覺得只會多Sleepy joe 3-4%
始終今年turnout應該會好大
MN NH NV 唔係都有機會贏?
比較細機會
Trump守得住Rust Belt已經算好
其實好多時連任都係咁
個差距大過 OH IA GA咩
過270就可以啦
Senate 應該保得住
Nh應該有機?
Mn nv 無乜可能
首先fl一定唔可以輸

其他可以再砌夠
盡力而為掃票
rep支持者始終偏大,
過多4年應該開始唔夠偏dem嘅後生多,
rep點都死㗎啦,唔使諗,
除非連後生都對愈來愈左嘅政治正確路線反感,呢個係dem唯一可能收皮嘅原因

但同時間rep同dem都要解決內部派系/路線問題
trump果種魅力政壇冇幾個有

好似巨星開show
但權衡利害得失,侵下嘅彭斯蓬貝奧有好多空間對付中國。
Facebook見到
如果計演唄既話

阿諾舒華辛力啤
四年後既dem同rep可能唔同曬
之前都傳Pompeo hawley cotton .... 要組改革派
民主黨輸完今次選舉 可能都會改變
https://www.cbsnews.com/news/biden-campaign-battleground-states-in-person-new-hampshire-nevada-michigan-pennsylvania/

Democratic nominee Joe Biden's campaign confirmed Thursday they will launch traditional door knocking and in-person canvassing in several battleground states with a little over a month until the general election on November 3.

Sleepy Joe今個月先開始有義工去拉票
西方不敗
幾時練葵花寶典
Basement Joe
瞓喺度都贏做咩要晒人力物力拉票
睇後生選民嘅態度,4年後都唔太樂觀
下個都係Pence
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞