[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
finally someone is asking the core question
Insanely HUGE All Lives Matter March on Rodeo Drive(比華利山)
https://www.youtube.com/watch?v=b3ogWwstlKk&feature=emb_logo
睇淡係正常 因為始終的確少咗人endorse trump
好多黑人
ACB過關好大程度上同蔡英文過咗同志平權一樣,對鞏固基本盤好緊要。
四年前Sanders既支持者咪做緊同一件事囉
多最唔出黎投
中期表達不滿係正常
羅姆尼

侵侵比一般共和黨員做到更多保守派想做嘅嘢,仲有幫小數族裔

今屆仲有walkaway 嘅民主黨員加入Trump team
唔係話有餅仔分,會歸隊咩
一定係侵出錢請人去 根據民調 呢啲人數應該出現係拜登既集會
https://twitter.com/jackposobiec/status/1321678717459009537?s=21
話俾個勞工部俾sanders嘛
仲有教育?
好明顯準備做condom
RBG 真係整定,本身捱多十日就得
雖然話真左仔如果係Sanders+Warren
我個人覺得好過Biden+Harris
起碼唔會賣美國俾支那
而家個組合好趕客
侵侵任命三個大法官,同烈根一樣

保守派應該好鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞