[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
佢咁飛法...

架空軍一號同架海軍陸戰隊一號頂唔頂得住架

Cls 行程 重癲過啲香港人去旅行遊覽多個景點
九成講埋d廢話
鬧兩句sleepy joe然後再叫MAGA咁樣
或者將d舊野翻炒再翻炒
ME area 1好難,VA保易D
我覺得乜都唔會有
九成講埋d廢話
鬧兩句sleepy joe然後再叫MAGA咁樣
或者將d舊野翻炒再翻炒
fbi+司法部

拎埋VA
Biden就輸到褲都冇埋
16年輸勁多有唔少難度
贏到VA Washington state都可能變紅
俾總統用爛咗都係換嘅啫
FBI冇咩可能講呢D
東岸攞埋Minnesota應該係極限
Aim Colorado仲實際啲
New Mexico 跟Colorado 共和黨基本盤有先天缺陷
其實咁講啦
1. Sampling 即係究竟有冇按各州各自唔同種族唔同年齡層唔同社經地位唔同黨派等等嘅人口比例嚟做訪問 抽樣有冇偏頗?
2. 拒答率係幾多%?
3. 係咪問緊啲Likely Voters?

解答咗以上幾個問題先有得判斷到底係咪真係咁準
Colorado George 都拎到,話哂biden 當trump 係bush打
NM太多拉美人
有冇睇到外圍個市
睇黎有人之前賭錯邊
Joe Biden called me George yesterday.
Come on man
I’m proud to be running for senate
所以佢無講錯選Senate ,因為個時真係選緊
Running as a proud Democrat for the Senate
佢每當諗唔到lag 個陣就come on
螞蟻咁急著搬家 都有少少野
開始似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞