[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
幾個搖擺州計威本身勝算都係相對低
如果呢個民調係可靠,差0.4%算係咁啦
完全係誤差範圍
我自己就比較膚淺 我覺得啲人要轉軚唔一定關乎深層次嘅政治理念 平民大多都冇咁有深度 治安生計宗教經歷都可以影響政治取態 雖然頭兩者可以係短暫嘅
ABC
https://www.langerresearch.com/wp-content/uploads/1216a52020StateBattlegrounds-MIWI.pdf
WI 17%
Biden 必勝

Independents - 35-59
Suburban - 40-56
明明呢度係清泉
都係講選舉數據
多左人入黎講主觀感覺,就變晒質
正常,一路覺得WI係rust belt三個淺藍入面最難
快啲去埋匹茲堡
首先要平衡各方利益先跟住就住就住咁做等同無郁過
所以我加咗句如果呢個民調係可靠

直覺覺得現在費城/唔少受BLM影響嘅城市
情況少少類似上年11月大三罷, 但無左圍攻理大嘅影響

無記錯係無圍攻理大嘅情況下,
有大數據係指區選投票率唔會有7成, 民主派亦都唔贏到過半
最慘華爾街班pk係都要推低個市
民主黨州啲廢柴州長同市長不作為都算 竟然重好意思死撐係peaceful protests 甚至表明阻止聯邦政府介入
嗰個CHAZ都係班antifa影響埋個市長自己屋企先肯死死地氣清場
如果費城同其他受影響嚴重地區班選民今屆重可以繼續投得落dem嘅話
得罪講句其實真係應該去檢驗智商
共和黨追到差21萬

另外直覺覺得今次大選又有D似 1968 年
唔係唔識做,而係背後太多利益而唔做,班支持者投完票又唔理當初選舉承諾
一班順民都係投民主黨
彈劾佢條pk啦,又唔係未試過
但blm同大三罷本質上係完全唔同架喎
鉛水果個屋村,最後投翻民建聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞