[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
邊到搵到呢d數據?
郵寄票係咪投票日 walk in 就overide ?
郵寄票未 count biden 父子醜聞事件
2016年希婆起Florida early vote 贏56%:28%

最後都輸Florida

In-person vote昨日先開,有d 紅county仲未有walk-in stat。正常民主黨起mail-in 大勝,同俾in person early vote贏先得,否則共和贏好易起投票日追上
其實民主黨起mail-in 大勝呢個傳統係源於咩理由?
咩黎
而家已經點緊票???
未計醜聞都咬住?
同問,即係每日會更新當日投票結果?
Mail-in 係唔洗好落力推,就好易推到high turnout。共和黨曾經因為郵寄問題輸選舉去投訴,而且好懷疑當中有冇造假,所以就強調要選舉日親自投票。
有民主黨:共和黨:無政黨 比例
當然可以民主黨投共和黨,相反都得,雖然比較少
無政黨背景嘅人數咁多
參考吓算
根本未點票都唔知佢哋投邊個
推 黃之鋒:泰國網民無法聯署,由奶茶聯盟接手聯署 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2248818
其實點解可以咁早開票? 咁唔會唔公平咩,仲有兩個星期先正式大選日
無政黨唔會差太遠,當50:50

通常共和黨支持者會起選舉日投,所以實際上點唔易估
呢個唔係開票黎
但大概估到邊d州係深紅或者深藍

例如拜登俾民調fake 咗,取消起德州嘅廣告
其實呢d乜投票黎
都唔明點解郵寄可以睇到曬兩黨條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞