[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
NE-2唔係深紅
上屆都唔係贏得多

https://www.langerresearch.com/wp-content/uploads/1217a2The2020Election.pdf
voting preference 淨係搵到呢個 poll
但問題係 Sept. 27, 2020 出
即係 GOP 未有叫吹雞 In-Person Early Voting

個 ratio 應該已經唔啱用
Texas 穩陣去做乜 唔好學呀祖呀
我知道美豬既數量遠遠高過港豬,但呢獲真係輸唔起
中共既滲透已經做完出晒面,自由民主一人一票既制度已經失效左
再換一個親共派上台佢地冇彎轉,各樣零件禁令一開,好難想像到會係點
好奇怪高學歷人士會唔會睇唔通呢點,定係所謂政治正確真係緊要過國運?
你地真係記得好仔細

估唔到anyone but Trump呢張牌咁簡單有效,究竟Trump既PR做得有幾差
咁緊係身有屎啦,其實一直都有俾開錢,可能見今次收咁少,拿拿臨俾左先唔好執輸
你會花心思對你老婆
定出面溝緊個條女呀
玩就緊係開心,但俾人射就唔開心
美國一直都係保守派,右派,內陸同偏遠人士想維護槍權
相反新自由派,年青人,女人,左派係一直都想禁,只不過唔夠力量同票
Update on Maricopa county EV.

2020: 7 days out
Total: 1,221,642
R: 443,506
D: 469,464
O: 308,672

D advantage has gone from +34,804 to +25,958. Still, it's typically Ds narrowing the gap in prior elections.
完來一日冇9000
重有三日追返
可能真係有效但係個效力已經比我想像中冇咁大
Anyone but the orange clown
大學最多左膠
我有fd住Texas佢話傳統 gop票係集中係east Texas,外來人口真係好多都支持dem,再過多兩屆可能真係變天
起碼今屆唔使擔心住
係左膠集中地twitter睇data睇得好開心
點解
講真,我好粗略咁睇過下兩邊既point
Trump既policy係有好多實際做法,而且都幾大膽
相反Biden感覺好吹水feel,其實似Obama,但冇Obama咁大個人魅力,presentation skill更加差9皮
Many registered Republicans, like my family (just never changed our voter registration & didn’t want to risk any issues this election by changing it) who are voting Biden & mostly Dem. I definitely think there are a chunk of Rep ballots that are Biden votes.
重要大庭廣眾玩幻幻玩到出晒面
灣道超車,中國制造2025 ,唔係講笑,美國人如果咁on9 , 我相信係天意
都可能架
淪落到同ca一樣嘅下場
唔係睇唔通,係有錢佬都係睇錢,距離咁遠影響唔到佢既野佢地點會理
除非支那今日真係準備滅美國,班白左先會知道乜事
TX變搖擺既話對以後GOP好不利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞