[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
佢地投那個多?
因為我老豆係UN做,次次見佢都幫非洲d第3世界發聲,唯獨skip左香港,佢只會同我講in the end of the day, China will consume HK, you can do nothing about it
除左不嬲都係red state會周圍同人講之外
swing state都唔會話自己係trump supporter啦
一定比人杯葛
大部分都憎trump 有幾個會投侵 但淨係私底下chat box 個時先會講,憎trump 個班我唔係好覺佢地會去投票成班
【置業夢】只需一美元,你就可以在底特律買獨立屋(永久業權)
https://lih.kg/2257255
認識美國搖擺州分的城市
佢地連投都懶,仲會用更複雜既mail in 咩
你睇下18-29今屆投票率就知成班係鍵盤戰士黎
Popular vote就預左Trump會輸,
希望係又係嬴state
本身經濟有起身就係靠佢
popular vote都除時贏
只要黑人由8%>18%
其他全部唔變
侵粉又打J
同感
人形蜈蚣
有d會覺得係obama遺留落黎
黑馬嗰時經濟好咩
唔係
對侵黎講 輸賓州 要嬴哂其他先有得嬴 會嬴得好辛苦
嬴賓州 嬴9成 好難輸
佢地覺得唔係立刻,係takes time慢慢好
點都唔會入trump數
其實輸PA,仲有MI,只要兩個其中一個拎都穩依家MI個勢好過PA
都唔使贏晒嘅
視乎其他保到幾多
保到MI已經差唔多
咁似香港後生仔對住藍屍父母咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞