[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
拜登到佐治亞州拉票 近日有民調指民主黨當地增支持度
香港電台-國際
2020年10月28日 上午2:18
美國民主黨總統候選人拜登,當地星期二到佐治亞州拉票。

喬治亞州自1992年大選起,一直是共和黨的囊中物,但近日有民調指出,民主黨在當地的支持度增加。

在當地推動選民登記的組織分析,假如今年的選前形勢,有如2008及2012年,拜登根本不可能前往佐治亞州,反映在今屆大選,佐治亞州被視為重要戰場之一。

拜登較早前說,自己有機會在佐治亞州獲勝。
佢地一定要 align 個poll
始終操盤手你情願射出街齊齊食好過自己開個古怪盤俾人食

即係 登 1.5 侵 2.7
如果我間 bet 開 登 1.75 侵 2.3
其他公司一定狗衝黎買你 1.7 因為登真係嬴就冇成本賺 0.25
#WomenForTrump
#LatinosForTrump
#BlacksForTrump
#LGBTsForTrump
#YouthForTrump

絕對唔撚係好似啲左膠所諗只有一堆老白男先會撐侵
係美國,依家去商場攞野真係大好機會
https://lih.kg/2261318
越南人、台灣人、菲律賓人、華人,就係冇香港人

https://m.youtube.com/watch?v=z4FROdu9qAg
係條片入面
費城民主黨支持者通宵搶嘢精彩片段
https://lihkg.com/thread/2261288/page/1
跌跌跌跌跌,金跌股跌油跌
美金抽左上黎,諗唔明佢玩咩
有可能因為歐美疫情再次大爆發
經濟繼續下行 西方政棍仲有咩藉口同人民交代
要跟維尼豬定蓬佩奧 條路自己揀
今屆佢閉門rally
去邊到都得啦
反正唔駛正面對峙
唔駛比人數 怕損士氣
截至今日:
GOP 2,573,000 (ipev+vbm)
DEM 2,819,000 (ipev+vbm)

2,573,000 - 2,819,000
= -246,000

10/27
GOP +70,000

拜登要唔要棄選
敗登:瞓喺度都贏
XiNN
Ohio early vote data 唔知有無分 county
上次差8%
你既意思係又追多七萬票
Florida 啫仲有好多州嘅難關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞