[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
佛羅里達+2
所以即係話藍州會微幅削弱
投票果陣紅州會有微幅強勢
搖擺州將會更被重視
呢d每州加一兩票已經好多
某幾次55開既選舉都足以夠翻盤
所以以後既投票係會對共和黨有優勢
佛州將會更被重視
佛州共和黨屆屆多廿萬
其實佛州算係搖擺 偏少少紅

independent多
所以賓周最難

independent 其實多1%
blue25仔又係多1%
就夠贏

CA NY IL -3
TX +3
一來一回REP多左6票
諗諗下睇 early vote 只可以睇到兩黨嘅基本盤

決勝負嘅無黨派/中立選民,其實完全唔知會點投

e.g. Wisconsin
39 : 39 : 22

如果無黨派/中立選民有7成投 biden,
39+15=54
39+7=46

咪即係+9
6成都係+4
你樁腳俾人問到件事係唔係真都唔識答啦

講真佢出黎否認再話假新聞個啲支持者實信架,而家佢連呢步都唔敢
平時聲大大個啲咩 AOC 呀都唔敢講
我地Democrat 冇野多
錢最多
成班左膠見到PA MI FL輸曬 係咁幫dem解話
咁快輸晒
係真唔係呀
冇理由咁多independent忽然投拜登
條友真係冇乜功績
侵hater 主要都係憎佢為政治面子 一直辯護疫症死唔太多人
見到部分左膠依兩日起曬鋼FL 一定翻盤
貿易佢地真係有信心咩
上youtube 睇番2016 年US election 嘅recording 同 2020選情分析
下面有唔少美國人屌民DEM 不思進取
剩係識攞poll去打飛機
成班左膠見到PA MI FL輸曬 係咁幫dem解話
咁快輸晒
見到部分左膠依兩日起曬鋼FL WI一定翻盤
覺得佢地真係有信心咩

拜登:想食...
How dare you
加州 紐州 伊州減票就正
德州 喬州+票係好,但最緊要gop 唔好畀加州新移民變藍
21/10
In Person Early(今日)
GOP 168,333 (46.3%)
Dem 132,741 (36.5%)

In Person Early(總計)
GOP 304,484 (44.8%)
Dem 263,822 (38.9%)

In Person Early四年前此時民主黨領先30631票
共和黨目前領先40662票

郵寄投票(今日)
GOP 86,235 (30.5%)
Dem 131,054 (46.4%)

郵寄投票(總計)
GOP 889,011 (30.5%)
Dem 1,409,359 (48.4%)

兩項總和
GOP 1,193,495 (33.2%)
Dem 1,673,181 (46.6%)
民主黨領先479686,安全值650000有很高機率無法達成
以趨勢看,川普拿下佛羅里達機率極高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞