[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
其實係危,呢個PO都好圍爐,只係的確有啲數係民調搵唔到出嚟,只係條數夠唔夠大好有懸念
我覺得55波

China joe既醜聞我估只係影響2-3%

大部份只係睇自己立場投
50cent明顯係例子
賓洲落後1.1M
registered voters又少過人
靠no party翻盤又唔見侵民調有咁高
真係唔樂觀
只要民主黨果邊係代表大企業 最有錢 果班
佢地大把錢影響一堆傻下傻下既人
我相信美豬都唔小
因為佢啲兩個深藍county data
其實期望上屆咁一個州都唔失,基本上冇可能
害人終害己
期望岩岩贏到就夠啦
何況真係55波

射12碼贏同40:0個結果都一樣
點解呢個post大家仲可以咁淡定............賓州落後成咁 點追.......
賓洲落後1.1M
registered voters又少過人
靠no party翻盤又唔見侵民調有咁高
真係唔樂觀
仲有幾多RV
https://www.mcall.com/news/elections/mc-nws-eln-pennsylvania-registration-update-1007-20201008-44dhgqtup5brvcyqsmntfzfojq-htmlstory.html
total registered voters: 9M
上年數據rep.少成800K700K
要靠no party果百幾2百萬翻盤

你呢D叫唔撚識
點解落後1.1M你又唔去睇
多左廿萬登記又唔知
Main point 係數據唔完整
而家唯一睇到多數係 mail in
心理預期都準備埋
China joe贏左會點
佛州55波
蓬元帥最好
應該咁講
registered voter係Dem多過GOP
但個差距比上屆收窄咗廿萬
啲左膠+anyone but Trump嘅鐵票應該多數喺郵寄投票/early vote嗰陣投哂
almost 啦,因為郵投好似截左
佢地係
反而叫佢地去排隊隊反而不了
anyone but trump 有幾多係純政治正確 or 跟風都好難確定
其實只係爬呢個post
已經解釋左好多野同現在的投票情況
個個都唔撚睇
其實聰明反被聰明誤,俾GOP知道大約要催幾多票,DEM自己又最尾谷唔出票
https://mobile.twitter.com/jfnyc1/status/1321913763776368641
拜登連造勢都係背稿
一俾人屌佢講大話同提阿仔烏克蘭單野即刻hang哂機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞