[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
德州
喬治亞州
俄亥俄州
佛羅里達州
亞利桑納州

北卡羅萊納州
———270———
賓州
內華達州
密西根州

威斯康辛州
新罕布夏州
緬因州
最終版 比各位參考下
痴線改左幾次未訓醒
個意思係中下面六州其中一州都過270
我用個electoral map計過拿下所有傳統紅州同FL OH AZ NC之外
WI MI PA呢三個入面起碼要是但拎多一個先過270
我奇怪係阿登本身話肺炎完全唔出活動,之後見完民調有回落&電視辯論先出番去,但又唔係同侵侵一樣去個d搖擺州。

夠竟係佢對deep state太有自信而覺得贏硬?!
定deep state真係夠曬”料”贏?!
NH同WI可以變返做紫色
Maine預計都係biden3:1Trump
唔好睇少中共,佢地係以冷酷理性為信條既專制集團,呢種事上佢地有一絲懷疑劣勢既話絕對係要幾多資源都得而且仲會押後選舉

所以絕對唔係報喜不報憂,係成個集團係一個echo chamber內產生幻覺自信自已係民心所向

dem完全控制媒體甚至fb twitter所產生既echo chamber係以前二百年黎前所未有

佢地係2016得出既教訓係冇係宣傳上封殺侵所以比侵偷雞
然後發誓2020唔比歷史重演

無論如何幾日後派彩,一係民調係真既侵慘敗一係dem幻覺破滅
唔怕,點票期最高長達九日,登登慢慢補票,
NH+nev
上次NH真係爭得好少 千幾票到 好可惜
所以我條線畫左係威州賓州同密西根下面
加埋北卡羅萊納我會叫佢做搖擺州

似呢個啊,計埋NC先252
Maine就算啦
改多次啦
Swing state 加返Va,Mn,Co先啦
雖然CO唔覺得會贏
上次贏咗1張選舉人票已經好勁
要keep住呀
好重要
搞錯唔維醒吉尼亞 科羅拉多州同明尼蘇達又點搖擺啊
你睇嚟真係好眼瞓
係咁打錯字
眼瞓就去瞓覺啦
聽朝先打啦
exactly
將有機會既可能性list出黎
再排除無可能既
無非係predict到自己大勝/大敗
贏到想攻埋senate/輸到唯有去tie既拉票
given that the poll話+16%,肯撚定係想贏2/3senate啦
維吉尼亞
眼訓到懵下懵下咁
望多陣民調先 好排住川普
11/3之後一定鞭538屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞