[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
Total Early Votes: 82,042,050 (59.5% of the total votes counted in the 2016 general election)

Last updated: 10/30/2020 01:47 AM Eastern Time

In some states such as NC, the total number of early voter has surpassed the total votes in 2016!
In some states such as NC, the total number of early voter has surpassed the total votes in 2016!

Sorry for my mistake.
好,得閒少少,列番少少理由先

燈嬴利好股市理由
1)美中和好,完貿易戰,大家握握手有錢齊齊搵
2)投行同支共打龍通更加方便
3)科技巨頭大舉壟斷
4)瘋狂派錢落州政府(dem only) 同派福利

唔理好
1)加稅 (屌佢實避到大半)
2)油公司(做先算)

浸浸嬴利好股市原因
1)本土經濟持續增長(斷估)

不利好原因
1)有授權,冇後顧,瘋狂打支那同伊朗
2)整頓科技巨頭同傳媒
3)斷支那資金流
4)限制美國基金,特別係退休基金投資中國

我鳩up下都寫到,你地將九月至十月中既投行股價拍落浸浸係個堆 poll 既數就會睇到,呢幾日碌呀碌,7% 起錶

Btw twitter 盤前大跌 17% ,原因話新用戶增長慢喎,是旦啦
仲有senate條戰線
fox報有9個原本係GOP嘅位唔穩有傾向dem, 而原有dem嘅位得1個傾向GOP
senate都比dem控埋就真係無哂check and balance
Online campaign 天然缺點
再玩,22年中期又輸番晒都似
所以今次係堅難
眾議院點搞
有冇改選?
全部選過
無得搞
可以點
咁嘅話如果兩院輸晒 侵做到都幾大獲
Bookmarked
trump 贏到就 carry 到 GOP 啦
即係之前義工篇文唔係假
唔知D選民係咪咁樣將2樣野聯埋一齊
有幾多人有興趣聽件中国登講野
trump喺twitter都幫過幾個senator告急
始終成熟體制唔係一個人坐咗大位就做得成野,真係靠teamwork
2020 Election Swing State

Wisconsin
Michigan
Pennsylvania
Ohio
Iowa
Georgia
Florida
Arizona
North Carolina

538 predict呢九個係今屆swing state
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞