[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
MARCO RUBIO同TED CRUZ都係CUBAN AMERICANS
我記得有個人預測就係預測贏埋MN
#LatinosForTrump
依家只要唔政治正確就係小人
上屆係幾多?
講真嗰句佢今屆拉丁裔同非裔嘅支持率都明顯有增長 就連亞裔支持者都多咗
但MSM啲民調個個都話佢落後
係咁究竟啲少數族裔票去撚咗邊呢?
非裔真係好明顯
係咪Kevin mc... 唔識串
話16年全中果位
認真 係北美真係會俾啲北美人影響到「驚西咩」
前排返香港,見啲香港人緊張到會覺得「駛唔駛呀
不過如果我一直係香港,我應該都會一樣緊張
雙方選舉人票基本盤比較
GOP真係先天上蝕DEM好多
始終係生化武器 穩陣少少好
上屆Trump只係僅勝40000票
對比起2016,今屆Dem多咗13萬新登記嘅票
即係Trump要保住上屆人數唔flip之餘,仲要反贏多9萬票

乜唔係共和多廿萬咩
咩叫點投?
投完有撚人知咩
https://targetearly.targetsmart.com/
呢個 site Modeled Party 準唔準

好過16年嘅得 NC, NV, OH, WI
咁快將 GA, ME-2, MN, NH, NV, NE-2 分哂
睇左膠D比析好頭暈
永遠要睇得好清楚
感覺上佢講嘢唔係好叻
有稿就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞