[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
見到賀佳麗有親切感🦍
DEM講緊80%擔心Kung Flu,GOP得20%,你話邊個會怕多人而唔出嚟投票?
以上一句可能係圍爐咋
都興
只係冇咁興
多數係gop e-day追
其實你用最尾vote in比例
去估e-day個日比例己經得
common sense not common
呢個POLL癡線架喎

Ohio:
Trump 55% (+11)
Biden 44%
Jorgensen 1%
Hawkins 0%

Florida:
Trump 51% (+5)
Biden 46%
Jorgensen 2%
Hawkins 1%

@swayable
, LV, 10/23-26
紅色版既survey monkey?
又要cap定4日後幫手協尋佢
又要cap定4日後幫手協尋佢
侵贏咁多?邊個信
Trump facebook個live係咪尋日?

己反cup
笑撚死
凰凰城
亞利桑納係咪已經唔洗睇其實
睇黎係
有人po呢條友之後
呢幾日都有聽下
https://www.youtube.com/watch?v=uDK2OeAhOCM&t=16s
Goldman Sachs says prediction models maintained by data journalists and academics put probability of a Biden win above 80%.

But prediction markets suggest election outcome is highly uncertain, with just over a 60% chance Biden will win Electoral College

拜登必勝,買twitter , facebook 做倉底
咁應該真係爭緊北卡羅萊納州同賓州
不過亞利桑納都贏到 北卡應該無咩問題
喬治亞 德州同俄亥俄州就一定贏硬
我最估唔到係 Dem 因為 mail in 呢下露左底
爆料個時間睇番轉頭唔算太差
係差賓州啫
有冇網址睇下,我就咁打截圖個網搵唔到SOR
唔贏賓州咪贏密切根
侵依家就去MI做勢, 陣間唔知會唔會攞啲民調嚟講
https://www.youtube.com/watch?v=5EIbooeXnic
真係搖擺賓州了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞