[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
你有黑材料可以一野KO對手, 你會選擇向公眾公開, 定係報警根住話件事已經進入司法程序唔方便公開太多?

如果真係又孌童又虐童, 肯定一早就“流出“啲相, 仲等咩
好似唔係拎到再報警
講緊係FBI一早已經查緊,而且亦有hard disk 入面嘅資料
你知唔知公佈同藏有呢啲相係美國係幾大罪
希望2024時我哋再睇返轉頭都仲係覺得好彩
FBI 奶到應
由開頭放風俄羅斯
一咁講人地就拎張傳票出黎,迫住認有收部電腦
而家人地又迫到佢認上年年尾用部機黎查洗黑錢
Rust Belt下話
跟本上政商界全部人都奶到應
希婆上台佢都會咁,因為佢老公奶得仲甘

點知陰差陽錯搵左個大陸冇把柄既 trump 同彭斯上黎
最好笑係2016 有14億人支持Trump當選
生意人,好傾啲
都係個句,衰咸濕
想當年我都去大陸做野,去同客食飯搵條女係隔離斟茶遞水呢啲見唔少
之後發生啲咩冇人知,我啲魚毛蝦就冇野食啫,人地起三飛幼幼都冇問題
不過酒店裝晒 cam ,啲女識係電話偷料咁解啫,之前 BJ 副手咪奶晒野囉

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8519187/Book-lays-bare-deeply-Chinese-infiltrated-Britain.html
由三百億美金大豆deal 玩弄美國 傾到依家......唔識去形容

豬頭元帥冇得頂
先唔講有公眾利益做defence,
你公開左啲相拜登仲選條毛咩,
就算畀人告trump連任咪特赦lor,
trump都特赦過佢啲frd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞