[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
個名幾特別所以我覺得算易記
巴打咩環境
好靚
咁唔睇維基 你知唔知堪薩斯城係咩州
如無意外佛州會續紅
Missouri
the 粗新溫
堪薩斯城唔係堪薩斯州
Hillary had a 310,000 vote lead after EV, yet Trump won by 3.8%. So to me it looks like Trump on track to win NC by 5-6% (back of napkin math).

NC Early Vote and VBM Update

143,514 ballots cast (15,686 VBM and 127,828 in person)

GOP 929,324 (30% vs 29.7% prior day)
Dem 1,255,960 (40.5% vs 40.8% prior day)
UNA 901,697 (29.0% vs 29.0% prior day)

GOP won the total vote yesterday 50,102 to 43,850.

依家32萬6
上次31萬
應該穩了
但其實兩個州都有Kansas City
未穩
您唔比無黨藉倒向拜登?
北卡起碼20萬先穩
好似砍殺斯州同密蘇里州都有哩個城市?
北卡多左20萬登記
又係個句
你吹雞冇爆數
己經輸九成
但正常講堪薩斯城唔會有人覺得你講緊堪薩斯州果個
伊州首府春田市 美國都有幾個
俄亥俄州哥倫布市都係
加州係有機會返盤嘅。我2016投侵,真係斷六親。十個有八個半投hillary
今時今日,我識有好幾個都轉咗投侵。憎佢嘅好難轉。但係又啲理性嘅會睇佢呢幾年做成點。
同埋係加州民主黨真係做得好衰。Harris 個 $950,同係咁放啲囚犯出嚟搞到啲治安差晒,有啲人啲車比人一年爆5次玻璃。 想解散警隊。好多人係度真係受夠。
我同你差唔多
早d訓啦夢裡什麼都有
真心唔會
投票率過100%既垃圾地方
wfc
想點
想表達GOP既基本盤?
SC 應該都係GOP穩贏吧?
click漏咗
有冇機會係投others 票拖垮拜登呢?
其實好多都重覆,美國好多小鎮都叫林肯、華盛頓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞