民間記者會 賽後檢討

2192 回覆
4767 Like 15 Dislike
記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨記者會要拆番林鄭尋日屈港獨
盡量唔好答有關行動/個人意見嘅問題
點解?
Push
認同, 我地只係需要講返事實就可以
例如係POPO打記者, 射左幾多TG
未睇但推一推
Push
推爆
Push
屌你老母好多記者問陷阱題
agger
邊間問玉石俱焚?
問問題嗰度,大家真係唔使咁驚;唔俾問問題同林鄭有乜分別。反而要俾佢哋大問特問
最尾個記者應該會大造文章
話佢地唔答人野
我好欣賞你地肯企出黎 唔係話有冇大台 而係乜方法都要試 so brave be water
我記得先前有巴打絲打整左個黑警report, 可以試下同佢地聯絡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞