推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
原來trump今次打官司籌到2億
真係唔怕內戰
寧願快d開戰 靠班法官真係死得
侵侵又講make America great again!
trump出大卡用軍事戒嚴
相信美國人會支持
唔想見到我侵被人欺凌到如斯地步
開始打美國精神牌 似乎為之後一啲事情鋪路
Get tough republicans
Drain the swamps 🐳
上twitter 發覺有啲自己follow 開嘅原來係拜登fans, 之前仲以為支持反共嘅香港人大部份都係支持trump,或者咁講,係拜登同trump 之間, 香港會更重要...

你係美國人都話啫, 但係香港嗰班左膠,我真係諗唔到有咩理由支持拜登, 你話sanders選都話啫, 但拜登奶共奶到咁你都要支持佢, 係咪話香港死唔緊要, trump 落台就得啦?

另外我覺得啲左膠對"racist"呢一方面同中國啲小粉紅一樣咁敏感,佢地
條線好低.

Sen. Marsha Blackburn 話中国5000年都係偷呃拐騙即刻畀人diu 到飛起,個陈卫华句bitch仲多like 過佢, 其實我都覺得佢錯, 中国撚有5千年咩...

唉,我覺得啲人已經上晒腦咩都要同racist拉埋一齊講

希望trump 會贏啦
最後又搞到上Michigan 終審法院之後又上federal supreme count
無知一問 如果同一堆入三次

點解之前重新點票唔係應該會發現到個數目唔岩咩?

同埋幾時拉黎問話
that's the point
重新點票應該會發現,但一早有人講過所謂重新點票即係等於用舊數講多次來做假
用大話掩飾另一個大話
另一個可能係後來佢再喺D票度再做手腳
夾硬過可以話美國內戰硬
時間唔夠唔係藉口
而家係有埋片,點都要上庭去講

夠哂時間補飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞