推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
唔好比佢停
MAGA!
繼續
得呢個POST 會正常分享同接收資訊
公海嗰啲post真係算鳩數. 要引戰又唔撚睇清楚啲英文.
呢度大家會仔細咀嚼過先confirm新聞唔會咁易被帶風向
其實只係想佢地一視同仁咁去報新聞 就係咁簡單
侵認輸咪直白寫認輸
封信話比人威脅咪直白講佢地比人威脅 係咪咁簡單都做唔到呢
我見有人討論緊powell可能會係軍事法庭提告 覺得powell嘅官司應該會係關鍵
留名先
希望快啲到感恩節
係. 出面啲人向度集體高潮嗰陣根本唔明啲人向度堅持啲咩. 或者鬧MSM啲咩. 好好地寫啲真相出嚟唔得架咩 而家係擺明光明正大老屈喎
見到寫明因為被恐嚇而比錢 D FAKE NEWS都可以完全唔報 將成件事曲解成交權 其實E D新聞已經唔洗睇了 文匯報LEVEL
最近左膠同中共 主打侵侵個邊既fake news
睇清左總務署封信.
其實成封信Emily係不斷屌柒拜登卑鄙. 但係佢地唔會屈服. 然後不斷信內重覆presdient elect仲未有結果. 佢批嘅係post-election resources and services. (選後資源) 而唔係transition嘅錢.
基本上就係「批少少錢塞住你把口呀乞衣」
咁解
咁反而反映GSA都算幾撐侵架喇...
隔離嗰兩個post猛咁話侵輸

媒體戰 資訊戰
信念好重要
FISA法庭可能處理緊 我地唔知啫
其實啲英文又唔係難睇,都唔明啲人隔日吹拜登當選又或者屌柒拜登卑鄙.。

留意下第2同3段,其實cut咗唔寫都對4th paragraph內容冇衝突影響,何必大費周張解釋呢

道理好簡單,拜登是否當選係按『憲法』,如果最高法院判定選票不合乎『憲法』,拜登就可以收皮。

連燈仔同班5毛拿著呢封letter就打晒飛機,真係戇撚鳩,好學唔學,學埋晒支那式文字獄,斷章取義自high
我都唔知啲分析有無理據 咩military lawyer 果啲要再搵下係咩黎先。完全唔熟悉呢啲野。但powell講到大海怪果啲 應該佢件官司會好爆同會左右局勢。唯有期待下
Lm
完全同意
不過超限戰包括媒體資訊
佢地最強果招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞