推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
大家幾時先識善用不推文回覆嚟屌三毛/ATTENTION WHORE?
https://lih.kg/2303702
啲新聞真係好亂
官司無數單又羸又輸咁
因為真係有好多單 唔同人入
有軍方支持加民意加參議院控制權
佢有好多方法可以蠃 假的真不了
賓州「輸」嗰單好似係打緊監票距離only
推 葡萄牙高官致函中共 要求探望12港人之人的郭子麟 #32 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/aFOgDAV
不過最終都係SC判決
亂係因為主流媒體冇盡責任
所有嘢唔同你詳細說明
令人聚焦唔到
反轉再反轉
點解唔判yes or no 而係likely咁uncertain
呢單個感覺完全係為左拖時間
所以出面班毛同左膠係咁不斷吹風我覺得好撚好笑
唔係Alito
PA上訴庭,應該呢場輸咗先上到去supreme court
就咁睇defendants list,唔似關選舉事
因爲始終這單都係用trump team個牌頭去打
但我睇過主要係因為嗰陣時未收夠料
所以呢個程序上係叫做打監票距離問題
拖住先
這單係第三巡迴上訴法院
最近真係派咗ALITO睇場呀
不過應該唔係佢直接審
其實牌面上
已經對trump有利
正常預計都會起碼拖耐D,點知咁快算輸
不過唔係斷正,或者有力證據
輸贏真係隨法官噏
同埋呢場好似都無咩點比時間朱利亞尼上證據咁
好在最高法院5比4推翻紐約州長限制宗教集會令
係得個John Roberts變節,牌面都係有利trump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞