推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
哇G持巴
如果最後呀登輸左洗唔洗嘔番d錢出黎
支共或成最大輸家
軍派西點幫已經視佢為不宣而戰
最好計埋息

另類清算名單?
俾trump連任到
留名
送俾佢做帛金啦
拉返幾個人入去坐,這班人自自然然收皮
真係天下文章一大抄,佢地都要抄呢啲種票大法,佢地係咪冇睇亞洲啲種票新聞,都十幾年啦

定係其實一直都用緊呢個方法但係今年先浮曬水
日日都見同聽到msm尻up跟住有班人跟住佢地尻up真係好撚炆

而家最煩係如果dominion線唔夠料要1月20選,就算選贏都要繼續聽呢班人尻up,仲要班gop老嘢成日都好似想叛變咁,屌你老母由得dem玩咁耐都唔做嘢而家仲想推走侵
死亡筆記
有冇見過輸到要將對手幾百萬票轉去自己
真係精彩過 House of Cards
佢地啲種票大法真係好L誇張,可以種到錯漏百出,睇得出佢地真係急急腳做,plan都plan唔切,純粹為左踢走侵,唔係邊到黎咁多料

底特律就算啦種票古城黎邊次唔種就真係新聞
隔離po話今日MI個檢察官先話會告個啲話佢地有「選舉舞弊」個啲

利申:未fc
【獨家專訪】宣誓作證!20年監票經驗律師:我從未見過這麼糟糕的事!無所不在的違法行為,太可怕!
https://youtu.be/zupfERTMM9k
我琴日都見到.
咪落charge囉. DEM屈人都唔係第一次架啦 九個法官有兩個都畀佢地砌過
仲要砌親都係同一樣,比啲新意啦
成個MI完全無王管,GOP都唔出聲
佢係part of it點會出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞