推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
州長係共和黨人,鮑最先郁嘅係自己友先
今次出千出到咁共和黨如果唔齊心真係一鋪比人收皮
共和黨入面都好多鬼
但係今次一下現晒形
值得咩?
好正常啫,呢個一直係法治國家嘅盲點,第一檢控門檻高,而家唔係去搵一個人舞弊而係要去搵到夠多足以推返選舉結果嘅證明,第二要有執法部門配合去搵證據,執法部門一般都唔想介入大選,就算佢哋真係認真幫手都冇可能搵到咁多證據,第三就算佢哋真係搵到都可能係幾年後,可能已經係下屆選舉,所以法院其實真係處理唔到,所以美國先賢先至有畀議員去決定選舉人嘅制度,就係避免呢啲情況發生,但當然議員自己都要夠膽去反枱
彭期早2星期都要取消期假趕去喬治亞洲就知唔易搞
GA法官再頒布禁制令
但會唔會頭先嗰七個鐘已經銷毀晒啲證據
https://twitter.com/gatewaypundit/status/1333270176075280391?s=21
係 但批准同再禁止中間有七個鐘gap
唔知侵侵會唔會帶頭創建新政黨
留名等睇又再反轉,無限loop
反共自媒體人士話 ccp預左biden做唔到,佢哋預埋侵做總統,只要賀錦麗做副總統,到時候解決侵侵,都可以控制美國

2020科技巨製
2020 年 7個鐘夠哂時間改啦 7分鐘就話姐
點樣 侵做總統 賀錦麗做副總統???
銷毀成功
真理永遠只在大砲的射程之內
完事後為自己開脫
眾議院侵贏 參議院猩猩贏
法官:記得準時轉數
其實唔出術先出奇 點會咁順攤俾你就咁check
係真心睇侵個邊真係掌握幾多raw data
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞