推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
拜登好識揀時間扭傷唔使驚回應記者
判詞最後面有提到 擅長延長Mail in可能違反憲法
買曬兩邊
應該係特登
都係嗰招想匿埋直接贏
你估佢有權決定想點做咩
咪又係班deep state 安排既劇本

deep state特登咁安排
你睇下而家fbi,司法部,完全失曬蹤
就知道沼澤有幾深
如果今鋪畀trump撥亂反正真係上到總統山
之前傳話司法部同FBI有做下野
同埋如果就住選舉其實係幾個星期咁大把
正常速度都冇咁快
變相一般嚟講選舉舞弊係好著數
搜證得嚟都就咗職
Sidney powell同trump都出曬聲屌
你信佢地有做野
William Barr叫班doj做野被反屌話唔做証治打手
所以話做下
做樣 Barr係有搵到人去做
當然規模應該唔到
同埋今朝掃twitter見到FBI 有問拎AZ 選票舞弊嘅資料
嗰個人話佢所有野都有backup
原來美軍攻打德國 CIA 巢穴時 , CIA 局長 Haspel 當場被捕
https://lih.kg/2306518

perfect storm is coming
左媒: 侵retweet拜登為president-elect,間接承認對方當選,並為其送上祝福
佢之後唔係有蒲頭咩
有咩?
又話親自去拜訪過McConnell?
有潛質擔任nyt總編
呢排跟左霉學唔少野
傳係McConnell叫佢去自己辦公室
但時間點係? 如果佢俾人拉鳩咗點去
唔係佢啦
cia管國外野,點會見McConnell
我記得係司法部長William Barr
之後叫班doj去主動調查選舉舞弊
因為一般做法係選完之後出咗結果先查
美國左霉高質過港共好多班
起碼有創新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞