推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
Lin Wood琴晚都有叫GA military搵佢
咁做更加顯得尊重制度 放開手打司法戰
Keep住有人民支持
可能係
屌我發覺啲所謂登粉on9過所謂愛侵力好多
一見到啲fake news就衝出嚟劣鳩
之後柒咗就縮返去

之後班左膠一講到保衛憲法就藍絲上身
我睇唔到聽唔到

以前明明撐dem 就話兩黨共識
屌撐trump嘅人激嬲民主黨

而家biden做就轉晒tone 叫我地撐dem
而家又唔提兩黨共識 你唔比我connect trumper㗎

成撚日講到trump無人supp 屌佢70m票 95%黨內approval
POLITICO: Dianne Feinstein to step down as top Democrat on Senate Judiciary Committee

要繼續求證

已經FC
Trump twitter 段野好大體,唔知係咪夾過
所以我又唔係信咩反面/唔知佢好人壞人
但個twitter係咪假
sidneypoweii1
其實話唔定Trump想煮死班老派共和好耐,
但一直礙於同一個黨派先無咁做
Trump原先的票源都要來自共和黨黨員。

但今次大選唔同嘅係
呢7000萬張選票大部份應該都係因為Trump嘅政績
而老派共和啲票都無哂咁(由Fox news 流量來睇)
所以Trump攞左呢啲民意做武器去反老派共和

其實睇返Powell若果以軍方律師身份去打,
一方面,三軍基本上係pro-trump
其次叛國罪其實係極難入罪之餘,事後嘅處理都極為麻煩,如果以Trump律師身份去打,係會被批評打壓政敵之餘,其後嘅反抗勢力會點?
但以軍方(表面上唔係同一面),可以避嫌
即使N年後,deep state 執政返,要玩追溯都唔容易
https://mobile.twitter.com/SidneyPowell1

呢個先真,d follower數先似樣

但內容都睇得出係撐侵
https://lihkg.com/thread/2298532/page/1
[11月24號]美國大選新聞總匯

今日~
如果爆哂出嚟,但都係輸官司
人民不滿,然後兩個黨因此各自分裂
然後侵侵開支新旗保守派政黨,愛侵力
中期選舉大勝,無一個黨可以過半議席,要玩聯合國會
其實係咪已經完左?
佢唔係撐侵
係撐「民選」總統
聽左個美國佬打電話上電台 喊到痴左線咁同個主持人講
向個rally度佢見唔到有GOP黨員出現 問佢地去左邊 而家人民好絕望 個國家搞成咁 仲話去到必要嗰陣可以為總統死 嗰下真係好心up
其實侵最大嘅武器同埋後盾係民意.
如果真係按Lincoln Wood講 還原左嘅資料顯示出侵係拎左七成嘅popular votes 如果佢地真係夠愛國 我信無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞