推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
美式新聞聯播
上面幾層講Deep State 企係Trump 嗰邊,我其實幾認同,Deep State 最大利益係靠美軍維護美元系統。應該係最鐘意同天鬥同地鬥既人先會挑戰Deep State,部署左咁多年先靠武肺去由枱面同Deep State 開局,雖然Trump 可能唔接受Deep State 嗰套,但係美國開國都而家,宗教,金融,軍事都係由某些影子影響,而家宗教界領袖撐邊個?佢撐邊個邊個就可以由宗教領導一半人口既民意。
純粹講感覺 依家新既沼澤真頭要建立一個充滿欺騙暴力既地球共同體
唔信去到依個歴史邊緣推動到正常文明唔出手制止
依鋪真係西方生死關頭
上面幾層講Deep State 企係Trump 嗰邊,我其實幾認同,Deep State 最大利益係靠美軍維護美元系統。應該係最鐘意同天鬥同地鬥既人先會挑戰Deep State,部署左咁多年先靠武肺去由枱面同Deep State 開局,雖然Trump 可能唔接受Deep State 嗰套,但係美國開國都而家,宗教,金融,軍事都係由某些影子影響,而家宗教界領袖撐邊個?佢撐邊個邊個就可以由宗教領導一半人口既民意。
純粹講感覺 依家新既沼澤真頭要建立一個充滿欺騙暴力既地球共同體
唔信去到依個歴史邊緣推動到正常文明既deep state 唔即時出手制止
依鋪真係西方生死關頭
AZ
如果係咁 由1月20日開始 你我齊齊做中國人 然後恥笑美國人係狗 number two 叫d美國白種女人黎富士山開工算喇
風起了
本身估侵選舉人會贏326票
仲應該係山泥崩瀉式贏人頭票
錯7成 同合盲眼鳩點比哂拜燈冇分別
睇佛羅里達就知侵嬴左幾多 根本列根般史詩式地嬴 唔係deep state都唔洗印票印到九成半投票率
7成
2公里距離
fake news,正路應該出左份報告先
又有希望啦
咁我都係share姐
等多幾日
你up乜春呀傻鳩
肯定唔撚止
我到而家都堅信加州果55票如果開到file查舞弊
個error rate唔會比swing states少

加州紅架

btw orange county今日法官痴撚咗線放一半囚犯
加州痴線程度係癲過柒婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞