推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
佢地有另外渠道溝通
即係好似香港人唔會信報紙同電視啲親中報道咁
美國都變成咁
講真真係估都無估過今日香港明日美國
今日香港,明日台灣沖繩北海道都聽過
而家竟然係明日美國,2020真係超現實
金錢,係令人腐敗你睇吓美國d傳媒,今次真係學到野
事實係d 票俾人做手腳
當一邊走向極端就會迫另一邊都走向極端,人類和平得太耐遲早都係要打場大大獲
依刻雜草叢生,擾亂大家視線,其實各州一直都有進度
形著選舉結果最後係trump冇埋個對手
侵自動連任
老實講而家侵個形勢樂唔樂觀
過左法律程序都仲有後着
信念
感恩節禮物
難講,始終重點係dominon,普通州幾千票幾千票咁證明死人票無效票都只可以唔計嗰幾千票,得dominon可以證明造票規模大到足夠影響結果

但係而家有幾多domionn證據得侵團隊知
電腦改數
呢一場係公義全球之戰,一輸全世界攬炒,唔可以放棄
仲有Howie Hawkins, Jo Jorgensen, Kayne West
講得岩

Btw 中国燈條team望落去仲係得啲貓貓狗狗加入
見唔到一隻大老虎
你岩
dominon有可能證明有外國勢力參與選舉
直接違憲
留名先
所以未話重點dominion,日日講死啦佢交接,好囉佢搵到幾百張侵票,其實真係影響唔到大局,因為有半個美國剩係想侵輸唔care邊個做
全球「大重構」計畫揭秘!為何川普連任阻力重重;林伍德重磅指控涉希拉里;舞弊軟件在台灣設點,引美軍突至?德國《感染保護法》如啟動專制;道指破3萬,川普快閃現身;白宮赦免火雞 | 新聞拍案驚奇 大宇
https://youtu.be/JjGGZ4tlHBU
[11月25號]美國大選新聞總匯
https://lihkg.com/thread/2299862/page/1

今日
成個Pompeo嘅訪問譯哂. 有啲攰. 晏啲先整理相關選舉新聞
再講多次,無交接
GSA只係容許biden camp用返佢地嘅選後資源,因為佢係咁比人搞。
抄美國左媒fake news係咁架啦
美聯社 路透社 不外乎呢兩間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞