推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
等睇軍方親信表演
話撚咗班fc撚 要乜柒都擺到上水面先當真

遲啲應該又話 你點知枱底拎個幾個箱入面係郵寄選
票?有無證據 你係咪睇過個箱入面 呢個消息只係其他人傳出嚟 條片證明唔到呢咩
Miller:想唔想同Gina Haspel傾傾?帶埋你過去
去古巴旅行
美國國防部更換多位商業顧問,接替者均為侵支持者
https://lih.kg/2312866

岩岩上newsmax睇到依篇報導 politico FC
假大空
林肯晤德親口講左加州紅
https://youtu.be/OPPO8dcVlC4

13:09
真係輸到冇褲著
都係要證明到
講咗n咁多次而家係要捉bill gate呢條冚家剷,但應該到而家都仲係無人督佢出嚟,即係仲有啲頭目仲未落網。
越多呢啲
用insurrection act既機會就越大
送民意
Sen. Loeffler 嘅助理,做過Sen. Perdue嘅intern, 亦都係同Gov. Kemp’s family好close, 喺Mike Pence rally之前炒車死咗

唔知係咪被deep state謀殺
所以係恐嚇GA州長
死者係GA州長Kemp個女嘅男友
佢死之前果日,Kemp終於話肯再audit票
就好似其中一位高登巴打咁講,應該固定殺人手法黎,就好似支那嘅被墮樓、俄羅斯嘅放射物質中毒
遲d可能同隔離墨西哥一9樣,殺左吊出黎遊街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞