推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
Gop都唔係咩好野
大量偽君子 打反共口號純為政治利益
睇下今次有幾多個真心支持美國人討回真相公道已經知道
總之真心支持收中共皮同幫助香港就係好人
唔理得兩黨政治咁多
但一定唔係敗登同共產麗囉
唔好再曬時間啦 開埋呢個post 夠 輸撚左啦
[美國大選][三毛同左膠點睇?]Trump律師Lin Wood稱讚Sidney Powell係正義嘅戰士
https://lih.kg/2301493
所以點解侵咁撚辛苦,真係贏唔到gop滅黨唔係因為dem係侵開新黨
而家GOP根本係要Trump救
以後冇紅營藍營 只有一個侵陣營
宗教領袖
我哋都要本土優先啦,真係唔覺得美國優先有咩問題喎。
堅持堅持堅持 action action action
唔係本土優先先有問題
一個國家竟然唔係先安內而家先益人哋??
左膠再靚嘅理由內裡一定都係利益輸送
俾左膠spin咗做白人優先 種族主義
冇乜提中国
不過有寫 "據前軍事電子專家指出,中國和伊朗曾透過代理人使用dominion軟件,包括2020美國大選" “據前軍事電子專家分析報告指出,該系統和軟件曾被使用和被流氓者如伊朗和中國所妥協。
透過利用與之有連繫的員工和伺服器、敵對海外勢力所控制的大量洩漏文件,dominion 讓海外對手輕易獲得渠道去建立監控和操縰大選,包括2020美國大選。”

明示唔係第一次
我就真係唔會做聖人,蝗蟲唔洗講啦、自己咪一樣睇唔起咖哩人、monkey 國、馬拉人、賓佬....
自己都搞唔掂自己 咁大愛 how dare you
其實兩回事嚟
講緊保障美國利益抵抗全球化
唔係講緊人種
咩人種嘅美國人都係美國人
都係美國優先底下會保護嘅對象
其實根本係常識嚟
一個國家優先保障自己國民其實甚至無須明言啦
有得因為咁唔接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞