推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
有消息受理德州案未
祖拜登是這樣的使人快活,可是沒有他,別人也便這麼過。
有一天,大約是大選後的兩三周,總統正在慢慢的算賬,取下粉板,忽然說:「祖敗登長久沒有謝票了。還欠跟死人謝票及中共的勾當未交代呢!」我才也覺得他的確長久沒有出現了。一個喝酒的人說道:「他怎麼會謝票?......他和他的兒子被拘捕了。」總統說:「哦!」「他總仍舊是偷。這一回,是他兒子發昏,竟忘了自己的麥金塔送修了。那硬碟那麼多機密,能送修的麼?」「後來怎麼樣?」「怎麼樣?硬碟送到FBI手上,後來是查,查了大半年,再拘捕了他們。」「後來呢?」「後來被拘捕了。」「拘捕了怎樣呢?」「怎樣?......誰曉得?許是死了。」總統也不再問,仍然慢慢的算他舞弊的賬。
特朗普1990年CNN採訪:
摘掉麥克風憤然離席
向記者說「你去採訪別人吧!」

https://youtu.be/bBUQm9bP5ls

所以侵侵咁憎D Fake News
reject左
法院線已完

真係違左憲都reject 連口辯都唔比

依家唯有打議會線
直接準備內戰啦
仲搞OMDB
應該係軍事法庭
無架啦 內戰避唔倒
依家除咗打仗係咪冇其他方法啦
我諗緊會唔會trump同法庭夾定唔受,然後幫成件事加速
一黎製造民憤,二黎免卻法庭審理時間直接落下一步,同埋咁樣法庭受deep state滋擾會減少。
德州人,係時候捍衛憲法
會唔會諗太多
而家呢個時刻乜都有可能發生
反正我地都係食花生,FF吓無壞
乜撚野無權影響其他state而家講緊全國選舉同埋憲法喎
而家都幾大鑊
同埋法院推到內戰既最大元兇者之一
本身訴狀就係話其他州影響到我呢個州
你審都唔撚審
呢鑊真係OMDB
美國人以美國司法自豪
好多人都唔信會連司法都爛埋
今次真係遮醜布都一次過掀起埋
咪就係
你判左違法 之後都可以唔做野
宜家真係
我意思係判左違法
但之後點做交番俾各洲
兩邊討好晒
宜家真搞笑
即係其他州違憲影響到我呢個州就得
我告佢違憲影響佢個州就唔得

真係好尚書大人feel呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞