推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
我見proud boy 乜色都有 點解會畀人話nazi
Trump 其實喺GOP入面係極左 美國入面溫和右
Namaste
諗起早兩日奧巴鹿屌latino 票
佢只係頂唔順radical left 先quit
同埋Pelosi 好似之前都非常靜,很少發表意見,加上佢最後一刻才選到眾議院議長,一定要做實事來樹立自己權威來反制民主黨班極左……
至少佢啲嘢有合乎現實先 唔係尻嚟 咩搶劫唔過幾多又冇事
仲有咩illegal immigrant 可以有passport 投票權 勁過150 根本CLS
支共都話會反抗嘅香港人係恐怖份子
之前有單手足脫左罪
黑警上門笠左佢部 laptop
但係證明唔到部野 exclusively 係手足用 (全家都有 access)
所以入唔到罪
大概係咁既意思
永不完場

侵做一世總統
不過有唔同嘅係證明有不公/舞弊存在已經可以質疑個選舉有效性
唔需要exclusively證明邊個指使/參與舞弊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞