推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
我想知senator果個record係幾時嘅counting record
呢個margin先叫正常
其實究竟PA點樣可以遘得成係唔違憲,真係一句"防疫緊急"就可以由得個州政府亂改? 不過左膠唔會理....
恐嚇個法官叫佢判合憲
美國司法公正同資本主義已經去到融為一體既地步
有資本有主意 冇資本冇主意
今次係考驗群眾力量同政治覺醒速度
大我呀
叫你個耶穌落黎見我
川普:1月20日前會發生很多事,北京想拜登贏;左媒在白宮“欺負”川普;兩州長被曝與中共洗錢;世界正在戰爭:大覺醒vs大重構;230條款面臨廢除;伊朗核專家被殺;林鄭現金成堆 | 新聞拍案驚奇 大宇
https://youtu.be/3_gYkAKJiCo
YouTube好多comment都問如果Biden已經贏左,點解賀姥姥仲未辭職

Make biden joke again
唔使理一毛
死五毛又想屈鳩我
奶你老母閪證據咩 入得嚟正常討論 你唔好搞咁多事啦好心你死五毛
老鳳都被屈三毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞