推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
唔解決選舉舞弊俾你有7成人支持共和黨都冇用。
而家話舞弊嘅嘢兩邊party都有份搞嘛. 不過唔知MI係咪直接關事啦 真係等查
Dominion個spokeperson 係Jeb Bush , 羅姆尼, Paul Ryan以前條o靚. GOP點會無份. 由Clinton執政到而家 佢地成個錢權交易共同體已經好龐大好成熟. 呢場仗講真好難打.
其實我有一刻覺得佢地bush family,羅姆尼呢堆比GOP邊緣化,會唔會其實係侵plan左好耐想搞呢堆老GOP,畢竟羅姆尼之前都代表過GOP選總統,今次啱啱好有位比佢搞但係唔想搞得太肉酸所以先會有sidney單嘢
我信侵係個以眼還眼以牙還牙嘅人. 通俄無料到畀人砌左四年. MSM人格謀殺. 佢就算真係最後輸佢都會留一個極難收拾嘅難攤子畀Biden執. 例如美台建交都已經夠玩死拜登. 你諗下其實選舉日後至今. Pompeo無停過出行. 係一直都好多動作.
而Biden team呢班人嘅能力咁差. 淨係靠個權位嚟齊齊發達 係應該處理唔到盤屎
其實已經爛到入骨
我覺得贏既機會渺茫,因為班法官未必個個清廉
除非真係出現人民革命,否則美國日後嘅選舉都只会係委内瑞拉級
出咗個殘體字
sor
如果今次玩到咁爛咁肉酸都過到關
下次點會唔玩
好正常畢竟佢破產四次都可以企翻起身點都有啲料到,我總覺得佢就算真係認輸佢都唔會放棄,繼續做KOL,佢個知名度就算班人搞佢都唔易,你估依家仲60年前JFK個年代咩(樂觀咁睇)

但係悲觀啲,如果班人真係毫無底線要佢落台後不擇手段搞9佢就真係分分鐘黑暗過60年前JFK年代MSM可以完全封鎖唔比view佢,咁佢真係瓜左都無人知
你諗下DEM其實背後支水喉大到咁. 燒錢式宣傳造勢反而house仲少左人.
掟開總統選舉嚟講. 啲州份選舉基本上全部red wave.即係 DEM爛到透基本上好多美國人都認同
但去到用命搏時,未必個個會挺身而出
有十份一人已經偷笑
所以反覆講左好多次. 呢舖其實係考美國人夠唔夠愛國.
美國人又唔係淨係MSM
其實我有一刻覺得佢地bush family,羅姆尼呢堆比GOP邊緣化,會唔會其實係侵plan左好耐想搞呢堆老GOP,畢竟羅姆尼之前都代表過GOP選總統,今次啱啱好有位比佢搞但係唔想搞得太肉酸所以先會有sidney單嘢
我信侵係個以眼還眼以牙還牙嘅人. 通俄無料到畀人砌左四年. MSM人格謀殺. 佢就算真係最後輸佢都會留一個極難收拾嘅難攤子畀Biden執. 例如美台建交都已經夠玩死拜登. 你諗下其實選舉日後至今. Pompeo無停過出行. 係一直都好多動作.
而Biden team呢班人嘅能力咁差. 淨係靠個權位嚟齊齊發達 係應該處理唔到盤屎
好正常畢竟佢破產四次都可以企翻起身點都有啲料到,我總覺得佢就算真係認輸佢都唔會放棄,繼續做KOL,佢個知名度就算班人搞佢都唔易,你估依家仲60年前JFK個年代咩(樂觀咁睇)

但係悲觀啲,如果班人真係毫無底線要佢落台後不擇手段搞9佢就真係分分鐘黑暗過60年前JFK年代MSM可以完全封鎖唔比view佢,咁佢真係瓜左都無人知
美國人又唔係淨係MSM
睇蘋果見堆大選新聞真係嘔血
JFK點黑暗
其實呢排我陷入左個疑惑. 到底美國係咪真係咁多人憎侵.
香港用外電料基本上都係用MSM嘅料. 啲MSM又日日批鬥侵. 佢地啲fake news今次大家都完全感受到有幾誇. 而香港遇到嘅美國朋友大部份都憎侵. 啲expats通常都係屬於DEM光譜. 佢地無嗰個資格背景都嚟唔到香港做expats. 所以會唔會係我地跌左入一個好多人憎侵嘅思考誤區??
左媒成日話anyone but trump 但啲Poll流到痴筋. 到底向美國憎侵嘅人. 實際有幾多呢
唔好再睇爛蘋果
Biden Popular vote少過 trump

不解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞