推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
我車度仲有
假票要上身
唔見左,關我X事
Secretary Pompeo
@SecPompeo
·
11月25日

US government account
Grateful to
@pontifex
for highlighting the Chinese Communist Party’s persecution of Uyghur Muslims. The world needs the Holy See’s continued and vigorous witness on behalf of the world’s most vulnerable.

背後力量大到呢
Smooth Transition to a Second Trump Administration
呢啲又唔報. MSM又集體失明
呢啲佢哋又睇唔到唔知呀叻上身
白痴仔我撐侵侵嫁你含撚先啦死五毛
話冇有冇人信
狗咬狗骨
我撐嘅侵侵精神上已經贏咗啦 你隻死五毛想搞事?
有媒體話教廷收左大陸幾十億美金
唔似真
好多公務員係民主黨
有咩特別野實同民主黨單聲,好難咁易陰到民主黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞